Followers

02 May 2012

Saya Sedih Dengan Keadaan Sekarang

Salam smua..

Kejap je hari khamis da..mood sy xbaik mggu ni..

sebab pe?byk sebab sbnrnya..stress.

Balik kg jiwa tenang je datang cni trus serabut..

Isnin lpas sy g amik borang nikah..Hiv pon da bt..

so skunk tgu ejam nyer borang plak..tp biasa la laki ske bt kje last minit.

masa die abiskn utk kwn2 jer..bengang gle la cam2!

smlm gdo truk..sebabnya sy nk jmpa die yela da seminggu balik kg

nk la jmpa kn..tp die bleh kua plak ngn kwan2 die..hangin nyer saya!

da la smlm je die cuti..pastu ble sy msj xblas sbb sbok main game umh kwn die 2..

sy ni da mcm tunggul plak tgu die..sedih gle..yela mgkin bg die kwan adalah segala2nya..

sy pon da penat bergado..beria ajk nikah awal tp die pe pon xbt lg..

sy da hilang sabar camni..lntak die la pasni nk cmne pn. hidup semati la ngn kwn2 die 2..

pg ni sy mintak putus..sy da BOSAN ngn keadaan skunk..

semoga ALLAH tunjukkan jalan yg terbaek untuk saya.

mood : serabut gle!!rse nk maki2 org je skunk ni..

7 pengomen tegar:

ni@ @in said...

sabar nora...syaitan mmg kuat menggoda bile dh tunang ni..laki ni mmg pyh bile berkait ngan kwn2..bg diorg kwn tu pntg..tak sama cam kita perempuan.kita pk kwn pntg tp kita tau sape lg pntg kan..bw berbincang k..jgn tensen2 lg...

cik gold said...

sabar ye...mungkin dugaan bertunang ni

Asfiza Sharifuddin said...

nora...Ya Allah, kenapa fikir sampai macam tu dear? sabar lah dear.. lelaki memang macam tu. cuba nora diam kan je.. jgn tanya dia pasal apa-apa. sebab lelaki ni kadang2 memang macam tu..kita kena lebih banyak bersabar.nora survey barang nora..settle kan part nora..buat slow-slow.dan banyakkan berdoa.. Insyaallah, terbuka lah hati dia.. sabar ye dear.

SOULMATE is said...

Nora,sy pnya tunang pn mcm ni..if bab kwn mmg dia lbh pntgkn..tp sy wat xtau je...haha,sy wt hal sy snd,wat preparation mn yg ptt...sbukn dr dgn keje..pastu dia plak trasa 0 dgn akn cr sy...lg 1 kte bgla ms kt dia tuk abskn ms bujang dia b4 kawin but mst ada btsnya gak...sbr ya nora...do ur preparation in well...we all support u dear

puan azie said...

sabar nora. sume ni dugaan brtunang. azie pon mcm ni dulu. sume preparation kawen azie wat sdirik. kalo ajak dia hmm pakai tak la..org laki mmg mcm tu.. sabar yer..jgn tburu2 wat kptsan..

Alang Atie said...

men are like dat, seteguh mana pun dorg kata nak kawen, they will not leave their friends. trust me, lepas kawen pun kadang2 dorg akan kuar melepak dgn kawan2 dorg jugak. bukan kita as pompan tak penting, tp they also need to be around of their same kind, lg2 kawan2. so give him some space and chance. maybe dia pun tgh serabut baru kehilangan org tersayang, so maybe u can support him by just let him to be with his friends sometimes. cuba bayang kalau kita pula nak keluar dgn kawan2, tp dia bengang2, tak bg..mesti tak best kan. thats what relationship especially marriage is all about. be rational and tolerance..baru la bole capai hubungan yang matang dan sihat~

LydSunshine said...

*drop by from blog Dell.

Betul kata-kata daripada semua komen ni. Lelaki mmg cenggitu. Kalau boleh, sebelum kawen ni kurangkan berjumpa. Percayalah, kalo kurang jumpa, nanti dah kawen... perasaannya... best sgt tau. So, kalo dia nak lepak dgn kawan2, biarkan je dia. Dia kenal kawan2 tu sebelum dia kenal Nora lagi kan? Apa-apa pun jgn mintak putus. Dah bertunang dah melibatkan keluarga ni, kalau setakat couple takpe la nak putus. Sabar ye Nora.

Post a Comment

dah baca kn entry sy?mehla komen..thanks guyz..lol.