Followers

05 January 2012

makin dekat majlis makin byk setan

Salam pagi jummat..

syukur Alhamdulillah saya masih bernyawa pgi ni..

ok majlis tunang sy lbih kurang 2 weeks lg..

tp sy mmg xde mood utk bt p'siapan..nper?

ntahla kdg2 sy rse pmpuan lbih beria dr lelaki..

pmpuan nk kan smua nya perfect kn..tp laki?

die tau bnda da siap dpn mata..

npe yer laki ssh pham wanita?tp laki nk kn wanita phm diorg..

unfair ok cam2..sy mls nk truskn lg..

dan mls pk..sy rse nk g b'cuti sorg2..

xde org kco hdup sy...tp msalah xkn selesai klo sy

lari cam2 je kn...nk xnk sy terpaksa tabah harungi sorg diri..

wlaupon hati sedang sakit...(T_T)




8 pengomen tegar:

ciksusu said...

sabar is the key!!;)

gutlak ye utk majlis tu..
hope berjalan lancar;)

ira said...

byk2 bersabar....:-)

same la sy pn 2 minggu je lg..risau sgt tp llaki nie ilex je.. :(

~MISS LEAYA~ said...

Congrate n banyakkan bersabar :)

Mizs Nrsyikin said...

betul2. lelaki psiapan ala kadar jek. pmpuan pulak y lebih2. mcm xfair je. patut dua-2 pihak kena wat sama2 cntik la baru semua puas hati **merujuk kpd kes pertunangan akak dulu jugak. frust taw :(**

Afzan Mazelan said...

Afzan Mazelan

http://afzanmazelan.wordpress.com

hello there :) saya menawarkan pakej photography utk pelbagai event murah dan hasil yang menarik dan bpuas hati. sila sila lah singgah ;) cepat cepat grab promotion! :D

Afzan Mazelan said...

Chroma Photografix

https://www.facebook.com/ChromaPhotografix

hello there! kami menawarkan pakej photography utk pelbagai event murah dan hasil yang menarik dan bpuas hati. sila sila lah singgah dan like page kami :) cepat cepat grab promotion! ;)

cik nora saniey said...

ciksusu: thanks dear...hope smuanya b'jlan lncar..

ira:kn2..laki ni last2 minit bru hegeh2..

k.ikin:pjoe paiz pon cam2 eh?hahah sme la..depa nk rilex jer..ble kte push2 kg stress plak..lntk la kn jnji kte nye da siap..

afzan:thanks dude!

Happy Qlasik said...

salam..sy baru je follow blog awk..
sabar awak..apa yg awk rasa skrg sy pun tgh rasa...
sy pun akan tunang dlm 2 weeks lagi..
kami kerap je gaduh..bukan benda besar pun tapi jadi besar xsemena2 je..kan?
myb kiter in same shoe.. :) smile always ya :)

Post a Comment

dah baca kn entry sy?mehla komen..thanks guyz..lol.